למפגש היקב
מפגש היקב מציג:
קטגוריות מומלצות
מגוון הליקרים שלנו בנוסף מגוון רחב של יינות ממיטב היקבים בגליל ובגולן ועוד מלא מוצרים טובים מהגליל והגולן לרכישה במקום אחד
צוותנו היקר
ריכז עבורכם יינות מומלצים שכנראה עוד לא טעמתם
יינות נבחרים מטובי היקבים בצפון וליקרים מומלצים
הליקרים שלנו
- הליקרים שלנו
- יינות אדומים מומלצים
- יינות לבנים ורוזה
Load previous products
Load next products
שאל אותנו על טיולים בגליל
סיורי יין וטיולים מודרכים בגליל ובגולן
מדריכי הטיולים שלנו ממליצים לכם
הצטרף לרשימת התפוצה
לא נעביר את המייל לשום גורם אחר ולא נעשה בו שימוש מעבר לשליחת ניוזלטר ומיבצעים
מבחר מתכונים קלים להכנה
עוגיות,עוגות ומאפים טובים שברובם ניתן לשלב ליקר
01
ינו
בצק רבוך פחזניות
- Posted by admin
בצק רבוך (לפחזניות ואקלרים) 500 סמ"ק מים 200 גרם מרגרינה 300 גרם קמח מעט סוכר ומעט מלח כ-10 ביצים שלמות אופן הכנה: מרתיחים את המים ...
01
ינו
קרם פטיסייר
- Posted by admin
קרם פטיסייר 1 ליטר חלב 200 גרם סוכר 1 מקל וניל 100 גרם קורנפלור 5 חלמונים אופן הכנה: מבשלים 3/4 מכמות החלב,סוכר ווניל ומביאים לרתיחה....
07
מאי
לחם אגוזים
- Posted by admin
לחם אגוזים 70%-30% לבן הלחם יוצא אורירי וקל יחסית. 700 גרם קמח לבן 300 גרם קמח מלא 40 גרם שמרים טריים 40 גרם חמאה/מחמאה 75 סמ"ק שמן 3...
01
ינו
פאדג' שוקולד-לבה שוקולד
- Posted by admin
פאדג' שוקולד(לבה שוקולד) מרכיבים: מתכון ל-16 מנות -300 גרם שוקולד מריר עד 60% מוצקי קקאו. -300 גרם חמאה או מחמאה. -220 גרם סוכר לבן ...
01
ינו
עוגת גבינה אפויה
- Posted by admin
עוגת גבינה אפויה עם תחתית בצק פריך וציפוי שמנת חמוצה (מתכון ל-2 עוגות רינג 26) אביזרים לצורך הכנה: מיקסר או קערה גדולה, 2 רינג 26,מגש...
01
ינו
מילוי לפאי שוקולד
- Posted by admin
מילוי לפאי שוקולד 150 גרם חמאה 100 גרם סוכר 4 ביצים 25 סמ"ק ליקר שוקולד מריר 100 גרם שקדים טחונים 370 גרם קמח 300 גרם שוקולד אופן ...
זני ענבי יין נפוצים
ענבי יין נפוצים בישראל
27
דצמ
מרלו
- Posted by admin
- 0 comments
מרלו זן ענבים אדומים ותיק הידוע כבר מראשית מהמאה ה-18. מרלו הוא זן המתאפיין בפרי יפה בחמיצות נמוכה מתיקות גבוהה. זן זה בעל פוטנליאל ייש...
27
דצמ
פינו נואר
- Posted by admin
- 0 comments
פינו נואר זן ענבים אדומים מחבל בורגון בצרפת ענבי הפינו נואר(שרדונה,פינו מונייה) משמשים כאחד משלושת הזנים המותרים בתעשיית השמפנייה בחבל ...
27
דצמ
שיראז
- Posted by admin
- 0 comments
שיראז אחד הזנים העתיקים ביותר בשוק מקורותיו מהמאה ה-12. הרבה מתבלבלים בין סירה לשיראז בעצם זה כמעט אותו זן זה תתי זנים כמעט זהים השוני ...
27
דצמ
שרדונה
- Posted by admin
- 0 comments
שרדונה זן ענבים לבנים מקורו בחבל בורגון אשר בצרפת. ענבי השרדונה משמשים את התעשייה שנים רבות לייצור יינות לבנים עם או בלי חביות. שרדונה ...
27
דצמ
סוביניון בלאן
- Posted by admin
- 0 comments
סוביניון בלאן זן ענבים לבנים מחבל בורדו בצרפת. אביו הגנטי של הקברנה סוביניון יחד עם הקברנה פרנק. סוביניון בלאן משמש את התעשייה שנים רבו...
27
דצמ
זינפנדל
- Posted by admin
- 0 comments
זינפנדל זן ענבים אדומים יחסית חדש כ-10 שנים בישראל, מקורו של הזינפנדל באיטליה ובהגירה האיטלקית לאמריקה זן זה נדד והתפתח בצפון אמריקה. ז...
27
דצמ
קברנה סוביניון
- Posted by admin
- 0 comments
קברנה סוביניון זן ענבים אדומים מקורו מחבל בורדו בצרפת, זן הקברנה סוביניון הוא הכלאה בין קברנה פרנק לסוביניון בלאן. קברנה סוביניון משמ...
27
דצמ
פטיט ורדו
- Posted by admin
- 0 comments
פטיט ורדו זן ענבים אדומים אשר משמש את תעשיית היין כתיבול בבלנדים ולא כיין זני. מקורו של הזן אינו ברור אך ראשית התעשייה הבורדולזית כבר ה...
חנות המפעל
ביקורי קבוצות ויחידים
ראשון עד חמישי 10:00 עד 18:00
שישי 09:30 עד 17:00
קבוצות בתאום מראש בטל: 04-6909333
שישי 09:30 עד 17:00
קבוצות בתאום מראש בטל: 04-6909333