מתכוני קרמים וקציפות

מילוי לפאי שוקולד

מילוי לפאי שוקולד

 

150 גרם חמאה

100 גרם סוכר

4 ביצים

25 סמ"ק ליקר שוקולד מריר

100 גרם שקדים טחונים

370 גרם קמח

 300 גרם שוקולד

 

אופן הכנה:

ב(וו גיטרה) מקציפים חמאה וסוכר מוסיפים לאט ובהדרגה את הביצים עד הקצפה מלאה מוסיפים את הליקר שוקולד.

מוסיפים את היבשים(קמח,שקדים)

ובסוף את השוקולד.

 

אפיה על בצק פאי חצי אפוי כ-15 דקות ב-180 מעלות

Related Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *