מתכוני קרמים וקציפות

קרם פטיסייר

קרם פטיסייר

1 ליטר חלב

200 גרם סוכר

1 מקל וניל

100 גרם קורנפלור

5 חלמונים


אופן הכנה:

מבשלים 3/4 מכמות החלב,סוכר ווניל ומביאים לרתיחה.


1/4 מהחלב חלמונים וקורנפלור מערבבים היטב עם מטרפה

 

כשהחלב רתח מעבירים כ-20% לקערה ומערבבים(השוואת טמפרטורות)

מחזירים לסיר לרתיחה שניה ומערבבים.

כשהרתיחה השניה מתחילה מכבים ומעבירים את המסה למיקסר עם "וו גיטרה" עד קירור, יקח קצת זמן לא להיבהל, כ-15 דקות

והקרם מוכן.

Related Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *