מתכוני קרמים וקציפות

קרם אנגלס

קרם אנגלס

1 ליטר חלב

200 גרם סוכר

320 גרם חלמון

20 סמ"ק ליקר תואם טעם נבחר

1 מקל וניל או כל טעם שרוצים


אופן הכנה:

מרתיחים את החלב,

מקציפים ידנית חלמונים וסוכר

מחברים בעזרת מד חום לאפיה בודקים שהחלב ב-82 מעלות.

מחברים בהשוואת טמפרטורות בכדח שהחלמון לא יתבשל מרוב חום.

(מוסיפים מהחלב החם לחלמונים מערבבים עוד קצת ומוסיפים לסיר עם החלב ומערבבים)

 

מכבים את האש וזהו.

Related Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *