מתכוני קרמים וקציפות

קרם אנגלס

קרם אנגלס

1 ליטר חלב

200 גרם סוכר

320 גרם חלמון

20 סמ"ק ליקר תואם טעם נבחר

1 מקל וניל או כל טעם שרוצים


אופן הכנה:

מרתיחים את החלב,

מקציפים ידנית חלמונים וסוכר

מחברים בעזרת מד חום לאפיה בודקים שהחלב ב-82 מעלות.

מחברים בהשוואת טמפרטורות בכדח שהחלמון לא יתבשל מרוב חום.

(מוסיפים מהחלב החם לחלמונים מערבבים עוד קצת ומוסיפים לסיר עם החלב ומערבבים)

 

מכבים את האש וזהו.

Related Posts