למפגש היקב
מפגש היקב מציג:
קטגוריות מומלצות
מגוון הליקרים שלנו בנוסף מגוון רחב של יינות ממיטב היקבים בגליל ובגולן ועוד מלא מוצרים טובים מהגליל והגולן לרכישה במקום אחד
צוותנו היקר
ריכז עבורכם יינות מומלצים שכנראה עוד לא טעמתם
יינות נבחרים מטובי היקבים בצפון וליקרים מומלצים
הליקרים שלנו
- הליקרים שלנו
- יינות אדומים מומלצים
- יינות לבנים ורוזה
Load previous products
Load next products
שאל אותנו על טיולים בגליל
סיורי יין וטיולים מודרכים בגליל ובגולן
מדריכי הטיולים שלנו ממליצים לכם
הצטרף לרשימת התפוצה
לא נעביר את המייל לשום גורם אחר ולא נעשה בו שימוש מעבר לשליחת ניוזלטר ומיבצעים
מבחר מתכונים קלים להכנה
עוגיות,עוגות ומאפים טובים שברובם ניתן לשלב ליקר
01
ינו
עוגת סולת
- Posted by admin
- 0 comments
עוגת סולת 250 סמ"ק ביצים טריות 25 סמ"ק ליקר קוקוס 250 סמ"ק שמן 250 סמ"ק תרכיז פריגת תפוזים 375 גרם סולת 250 גרם קוקוס 25 גרם אבקת אפיה...
01
ינו
עוגת טירמיסו
- Posted by admin
עוגת טירמיסו א' - 500 גרם גבינת מסקרפונה. -חלמון 1 (צהוב) ב' -500 סמ"ק שמנת מתוקה -300 גרם סוכר ג' -20 גרם ג'לטין. -250 סמ"ק חלב. אם ...
01
ינו
עוגת גבינה אפויה
- Posted by admin
עוגת גבינה אפויה עם תחתית בצק פריך וציפוי שמנת חמוצה (מתכון ל-2 עוגות רינג 26) אביזרים לצורך הכנה: מיקסר או קערה גדולה, 2 רינג 26,מגש...
01
ינו
בצק טוב לפיצה
- Posted by admin
מתכון לבצק פיצה 1 ק"ג קמח לבן 75 סמ"ק שמן זית 30 גרם מלח 30 גרם סוכר 30 גרם שמרים טריים מים לפי ספיגה כ-480 מ"ל אופן הכנה:מכניסים את...
01
ינו
עוגיות מרקיז פיצפוצי אורז
- Posted by admin
עוגיות מרקיז פיצפוצי אורז מצרכים לתחתית: 1 קופסא פיצי(פיצפוצי אורז) 240 גרם סוכר 500 גרם מרגרינה 340 גרם דבש 240 גרם חלבה 4 גרם מלח 40...
01
ינו
בצק רבוך פחזניות
- Posted by admin
בצק רבוך (לפחזניות ואקלרים) 500 סמ"ק מים 200 גרם מרגרינה 300 גרם קמח מעט סוכר ומעט מלח כ-10 ביצים שלמות אופן הכנה: מרתיחים את המים ...
01
ינו
פאדג' שוקולד-לבה שוקולד
- Posted by admin
פאדג' שוקולד(לבה שוקולד) מרכיבים: מתכון ל-16 מנות -300 גרם שוקולד מריר עד 60% מוצקי קקאו. -300 גרם חמאה או מחמאה. -220 גרם סוכר לבן ...
זני ענבי יין נפוצים
ענבי יין נפוצים בישראל
27
דצמ
שיראז
- Posted by admin
- 0 comments
שיראז אחד הזנים העתיקים ביותר בשוק מקורותיו מהמאה ה-12. הרבה מתבלבלים בין סירה לשיראז בעצם זה כמעט אותו זן זה תתי זנים כמעט זהים השוני ...
27
דצמ
קברנה סוביניון
- Posted by admin
- 0 comments
קברנה סוביניון זן ענבים אדומים מקורו מחבל בורדו בצרפת, זן הקברנה סוביניון הוא הכלאה בין קברנה פרנק לסוביניון בלאן. קברנה סוביניון משמ...
27
דצמ
מוסקט
- Posted by admin
- 0 comments
מוסקט זן ענבים לבנים, הזן העתיק ביותר הידוע מ-800 לפניה"ס לענבי המוסקט תפקיד חשוב בהתפתחות ענף היין בעולם בשל רמת הסוכר הגבוהה יותר קל ...
27
דצמ
ריזלינג
- Posted by admin
- 0 comments
ריזלינג זן ענבים לבנים אשר מקורו לא ברור, מזן זה מפיקים לרוב יינות קינוח מופלאים, יינות יבשים וחצי יבשים מריזלינג לא באמת יכולים גדולים...
27
דצמ
פטיט ורדו
- Posted by admin
- 0 comments
פטיט ורדו זן ענבים אדומים אשר משמש את תעשיית היין כתיבול בבלנדים ולא כיין זני. מקורו של הזן אינו ברור אך ראשית התעשייה הבורדולזית כבר ה...
27
דצמ
זינפנדל
- Posted by admin
- 0 comments
זינפנדל זן ענבים אדומים יחסית חדש כ-10 שנים בישראל, מקורו של הזינפנדל באיטליה ובהגירה האיטלקית לאמריקה זן זה נדד והתפתח בצפון אמריקה. ז...
27
דצמ
מרלו
- Posted by admin
- 0 comments
מרלו זן ענבים אדומים ותיק הידוע כבר מראשית מהמאה ה-18. מרלו הוא זן המתאפיין בפרי יפה בחמיצות נמוכה מתיקות גבוהה. זן זה בעל פוטנליאל ייש...
27
דצמ
סוביניון בלאן
- Posted by admin
- 0 comments
סוביניון בלאן זן ענבים לבנים מחבל בורדו בצרפת. אביו הגנטי של הקברנה סוביניון יחד עם הקברנה פרנק. סוביניון בלאן משמש את התעשייה שנים רבו...
חנות המפעל
ביקורי קבוצות ויחידים
ראשון עד חמישי 10:00 עד 18:00
שישי 09:30 עד 17:00
קבוצות בתאום מראש בטל: 04-6909333
שישי 09:30 עד 17:00
קבוצות בתאום מראש בטל: 04-6909333