מתכוני עוגות

עוגת סולת

עוגת סולת


250 סמ"ק ביצים טריות

25 סמ"ק ליקר קוקוס

250 סמ"ק שמן

250 סמ"ק תרכיז פריגת תפוזים

375 גרם סולת

250 גרם קוקוס

25 גרם אבקת אפיה

130 גרם קמח

250 גרם סוכר

 

אמצעים:

מד ליטר, משקל ומיקסר אך ניתן גם ידני.


אופן הכנה:

מערבבים את כל הנוזלים יחד עד המסת הסוכר.

מוסיפים את היבשים מערבבים ויוצקים לתבניות.

אפיה 180 מעלות כ-35 דקות

Related Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.