למפגש היקב
מפגש היקב מציג:
קטגוריות מומלצות
מגוון הליקרים שלנו בנוסף מגוון רחב של יינות ממיטב היקבים בגליל ובגולן ועוד מלא מוצרים טובים מהגליל והגולן לרכישה במקום אחד
צוותנו היקר
ריכז עבורכם יינות מומלצים שכנראה עוד לא טעמתם
יינות נבחרים מטובי היקבים בצפון וליקרים מומלצים
הליקרים שלנו
- הליקרים שלנו
- יינות אדומים מומלצים
- יינות לבנים ורוזה
Load previous products
Load next products
שאל אותנו על טיולים בגליל
סיורי יין וטיולים מודרכים בגליל ובגולן
מדריכי הטיולים שלנו ממליצים לכם
הצטרף לרשימת התפוצה
לא נעביר את המייל לשום גורם אחר ולא נעשה בו שימוש מעבר לשליחת ניוזלטר ומיבצעים
מבחר מתכונים קלים להכנה
עוגיות,עוגות ומאפים טובים שברובם ניתן לשלב ליקר
01
ינו
עוגיות גרנולה
- Posted by admin
עוגיות גרנולה 175 גרם סוכר חום 125 גרם סוכר לבן 170 גרם חמאה 1 ביצה שלמה 2 חלבונים (לבן) 15 סמ"ק ליקר שקדים 15 סמ"ק חלב קורט מלח ...
01
ינו
בצק רבוך פחזניות
- Posted by admin
בצק רבוך (לפחזניות ואקלרים) 500 סמ"ק מים 200 גרם מרגרינה 300 גרם קמח מעט סוכר ומעט מלח כ-10 ביצים שלמות אופן הכנה: מרתיחים את המים ...
01
ינו
עוגיות קוקוס
- Posted by admin
עוגיות קוקוס 375 סמ"ק חלבון 750 גרם סוכר 20 סמ"ק ליקר קוקוס 50 גרם קמח 50 גרם קורנפלור בערך 750 גרם קוקוס לפי ספיגת הקוקוס מקציפים...
01
ינו
עוגיות מרקיז פיצפוצי אורז
- Posted by admin
עוגיות מרקיז פיצפוצי אורז מצרכים לתחתית: 1 קופסא פיצי(פיצפוצי אורז) 240 גרם סוכר 500 גרם מרגרינה 340 גרם דבש 240 גרם חלבה 4 גרם מלח 40...
01
ינו
פאדג' שוקולד-לבה שוקולד
- Posted by admin
פאדג' שוקולד(לבה שוקולד) מרכיבים: מתכון ל-16 מנות -300 גרם שוקולד מריר עד 60% מוצקי קקאו. -300 גרם חמאה או מחמאה. -220 גרם סוכר לבן ...
07
מאי
לחם אגוזים
- Posted by admin
לחם אגוזים 70%-30% לבן הלחם יוצא אורירי וקל יחסית. 700 גרם קמח לבן 300 גרם קמח מלא 40 גרם שמרים טריים 40 גרם חמאה/מחמאה 75 סמ"ק שמן 3...
01
ינו
עוגת שוקולד עם ליקר
- Posted by admin
עוגת שוקולד עם ליקר 150 סמ"ק ליקר אוכמניות או דובדבנים או חצי חצי 400 גרם מרגרינה 400 גרם סוכר 12 חלמונים 200 גרם סוכר 12 חלבונים ...
01
ינו
מילוי לפאי שוקולד
- Posted by admin
מילוי לפאי שוקולד 150 גרם חמאה 100 גרם סוכר 4 ביצים 25 סמ"ק ליקר שוקולד מריר 100 גרם שקדים טחונים 370 גרם קמח 300 גרם שוקולד אופן ...
זני ענבי יין נפוצים
ענבי יין נפוצים בישראל
27
דצמ
שיראז
- Posted by admin
- 0 comments
שיראז אחד הזנים העתיקים ביותר בשוק מקורותיו מהמאה ה-12. הרבה מתבלבלים בין סירה לשיראז בעצם זה כמעט אותו זן זה תתי זנים כמעט זהים השוני ...
27
דצמ
ריזלינג
- Posted by admin
- 0 comments
ריזלינג זן ענבים לבנים אשר מקורו לא ברור, מזן זה מפיקים לרוב יינות קינוח מופלאים, יינות יבשים וחצי יבשים מריזלינג לא באמת יכולים גדולים...
27
דצמ
זינפנדל
- Posted by admin
- 0 comments
זינפנדל זן ענבים אדומים יחסית חדש כ-10 שנים בישראל, מקורו של הזינפנדל באיטליה ובהגירה האיטלקית לאמריקה זן זה נדד והתפתח בצפון אמריקה. ז...
27
דצמ
קברנה סוביניון
- Posted by admin
- 0 comments
קברנה סוביניון זן ענבים אדומים מקורו מחבל בורדו בצרפת, זן הקברנה סוביניון הוא הכלאה בין קברנה פרנק לסוביניון בלאן. קברנה סוביניון משמ...
27
דצמ
שרדונה
- Posted by admin
- 0 comments
שרדונה זן ענבים לבנים מקורו בחבל בורגון אשר בצרפת. ענבי השרדונה משמשים את התעשייה שנים רבות לייצור יינות לבנים עם או בלי חביות. שרדונה ...
27
דצמ
מרלו
- Posted by admin
- 0 comments
מרלו זן ענבים אדומים ותיק הידוע כבר מראשית מהמאה ה-18. מרלו הוא זן המתאפיין בפרי יפה בחמיצות נמוכה מתיקות גבוהה. זן זה בעל פוטנליאל ייש...
27
דצמ
פטיט ורדו
- Posted by admin
- 0 comments
פטיט ורדו זן ענבים אדומים אשר משמש את תעשיית היין כתיבול בבלנדים ולא כיין זני. מקורו של הזן אינו ברור אך ראשית התעשייה הבורדולזית כבר ה...
27
דצמ
מוסקט
- Posted by admin
- 0 comments
מוסקט זן ענבים לבנים, הזן העתיק ביותר הידוע מ-800 לפניה"ס לענבי המוסקט תפקיד חשוב בהתפתחות ענף היין בעולם בשל רמת הסוכר הגבוהה יותר קל ...
חנות המפעל
ביקורי קבוצות ויחידים
ראשון עד חמישי 10:00 עד 18:00
שישי 09:30 עד 17:00
קבוצות בתאום מראש בטל: 04-6909333
שישי 09:30 עד 17:00
קבוצות בתאום מראש בטל: 04-6909333