מתכוני עוגות

לחם בננות

עוגת "לחם בננות"


6 ביצים

300 גרם סוכר

 

120 סמ"ק שמן

 

300 גרם קמח

5 גרם סודה לשתיה

3 גרם קינמון טחון

12 גרם אבקת אפיה

 

170 גרם אגוזים

360 גרם בננות הכי רכות שיש בבית, חתוכות כ-4 ס"מ

 

אופן הכנה:

מקציפים ביצים וסוכר לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את השמן בזילוף עדין.

מקפלים פנימה את היבשים ולבסוף מוסיפים את הבננות והאגוזים.

אפיה 180 מעלות כ-30 דקות.

בצאת המאפה יוצקים מעל סירופ סוכר 50% מים 50% סוכר

חובה לסחוט לימון אחד ותפוז אחד לאחר סחיטה להשאיר את הפירות בסירופ לרתיחה, מומלץ להוסיף גם ליקר פירותי בחירה אישית ליקר פירות יבשים,ליקר פסיפלורה,ליקר דובדבנים,ליקר בננה ועוד…..

***חשוב לשמן את דפנות התבניות לפני יציקת המסה

בתאבון

Related Posts