מתכוני עוגיות

עוגיות מספן טונקה

עוגיות מספן עם טונקה

מתכון לבצק:

200 גרם מרגרינה

ביצה

1 כף שמן

150 סמ"ק מים

מעט סוכר קורט גדול

חמישית גרעין טונקה

קמח לפי הצורך 600700 גרם

 

אופן הכנה: לישה עד קבלת בצק חיתוך לחתיכות קטנות בהתאם לקוקוט(תבנית) מכדררים ומנוחה 30 דקות

 

מילוי:

1 ק"ג שקדים מולבנים(ללא קליפה)

1/2 ק"ג סוכר

15 סמ"ק ליקר שקדים

1/4 גרעין טונקה

קורט קינמון ומעט ציפורן טחון

5-7 ביצים

 

אופן הכנה:

במגימיקס שקדים,סוכר,קינמון,ציפורן וליקר שקדים.

מפעילים ומוסיפים בהדרגה ביצים עד קבלת מסה הומוגנית.

 

לאחר מנוחת הבצק מסדרים בתבנית,ממלאים את המילית חצי גובה קישוט מעל (סוכריות צבעוניות) העדפתי מעט פולי קקאו גרוסים מעל במקום סוכריות.

ולתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-15 דקות.

בתאבון

Related Posts